събота, 9 август 2014 г.

Бижута за есен и пролет

Бижутата не винаги се носят според сезона. Има  и такива модели , които са подходящи за употреба по всяко време на годината. В тази статия обаче ще ви предложим определени бижута, създадени специално за пролетен или есенен сезон. Това са модели, които са семпли, евтини, интересни, атрактивни и най-вече различни. Ще си говорим също така, какви бижута са практични за носене през лятото и другите сезони, разбира се. Става въпрос за украшения, така познати и обичани от всички дами по света. В статията няма да предлагаме бижута от определен магазин или онлайн такъв, още по-малко ще правим реклама на други такива. Няма да бъдат посочени и снимки с визията на бижутата и тяхната цена. Единственото , което правим ние е да Ви насочим към подходящи модни тенденции, стилове и съчетания, които смятаме, че ще бъдат успешни за конкретните сезони. След като прочетете нашата статия се надяваме да откриете сами своите уникални бижута, които ще подхождат на личният ви стил.


На първо място, като съвет: носете цветно и шарено, да точно така знам, че мислите че тези цветове привличат твърде много внимание, но какво лошо има в това. Специално за всички сезони с повече слънце, а това са лято , есен и пролет е изключително полезно и в крак с модата, носенето на бижута с по-цветни мотиви. Това е така, защото всички те придават по-весела и интересна завършена визия. Носят свежо и добро настроение не само на Вас, но и на всички, които Ви заобикалят. Така че смело може да си закупите шарени бижута с два или повече цвята. Оставяме всичко на вашето въображение.

Бъдете едно с природата. Не знам дали скоро сте разглеждали колекции с бижута, но има някои които определено правят впечатление. Става въпрос за обеци и колиета с мотиви от природата. Такива, които например напомнят на дивата африканска джунгла или пък за волния полет на птиците. Ние сме част от тази природа и няма как да живеем извън нея. Добре е понякога да се замислим за дивото в нас. Но стига толкова празни приказки, говорим за бижута, които включват в себе си например декоративни зъби от акула или други подобни елементи. Най-вероятно сте виждали и обеци и накити с пера на интересни и екзотични, рядко срещани птици.


Бижута като на звездите. Истина понякога е че точно звездите диктуват модата, така е и при бижутата. Лично аз не се съобразявам редовно с тази мода, но понякога има наистина добри попадения. Друг път пък си мисля, че дори ако звездите се окичат по себе си с бананови обелки, това отново ще стане огромен хит на пазара и всички ще започнат да го носят, и те не знаят защо, но просто така правят зведите, а те ръководят модните тенденции- това е факт и няма как да не го признаем. Тук си говорим за бижута, наподобяващи тези, които носят нашите любими герои. Така например много хора искат да притежават кръст като на известният филмов актьор Вин Дизел, други пък се прехласват по колието на известни актриси и модели. Ексцентрични звезди пък носят набор от странни бижута, бързо превръщащи се в хит. Важното е, че могат да се открият подобни бижута на добри и напълно достъпни цени за всеки джоб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар