вторник, 12 август 2014 г.

Усет за красота и бижута

Всеки иска ди изглежда добре и да е красив, или почти всеки, но понякога това не се постига чак толкова лесно. за да изглеждаме добре е от изключително значение да изберем подходящи дрехи, бижута и аксесоари. Да направим това, обаче никак не е лесно, ние винаги трябва да съобразяваме изборът си с нашето тяло и неговата форма, цветовата гама, която ни отива и разбира се цената на всичко, което желаем да закупим. Това са само част от аспектите, за които трябва да се внимава при подобен избор. Излишно е да се казва, че сезонът също играе решаваща роля при изборът на облекло и бижута, просто някак си не върви да носим по-дебели дрехи през лятото нали? Говорим за нормално лято, а не за дъждовно като последното. Когато лятото е като есен е допустимо обличането и на по-зимни дрехи.

Всяка дама сама трябва да намери нещо общо между дрехите и бижутата, които иска да носи. Тя просто трябва да ги съчетае правилно, но за да стане това е необходимо да има поне малко усет за красота или пък мода. Повечето хора гледат и се учат на мода от звездите, но това не винаги е задължително. Когато ще ходим на изискана вечеря по някакъв специален повод е нормално да искаме да изглеждаме добре, но това не значи че трябва да робуваме на марки и да носим нещо, само защото някой от нашите идоли го прави. По-добре да си вземем по-евтино бижу, което обаче се съчетава с облеклото ни, отколкото нещо скъпо, което пък някак не се връзва в цялата концепция за нещата.


Всички секси дами, знаят как да изглеждат по този наистина привлекателен начин, а повярвайте ми това понякога не е лесно. Например когато си говорим за бански, всички си мислят, че самият бански прави жената секси, но не е точно така, понякога аксесоарите и бижутата, които са допълнение към тоалета придават истинския сексапил. Да точно така, говорим за обеца на пъпа, или пък гривна на глезена, наистина стоят добре, ако са съчетани с хубав бански. Важни са и вечерните тоалети, както и сценичните такива. Вторите се поръчват предварително за изработка, съобразени са винаги с желанието на клиентката. Важно е всяка жена сама да реши какъв аксесоар или бижу да носи със своите дрехи. Все пак нали точно тя ще го носи, а е важно и да и стои добре. Така например, когато по-големите звезди си избират дрехи, те имат отношение дори към плата, който се използва и видът кройка. Наистина понякога са твърде претенциозни, но част от тях имат наистина добър вкус. Доказателство за това е , че повечето дрехи на големите звезди се продават за доста пари.

Освен бижуто е важно да се избере и подходяща дамска вечерна чанта, отново тук говорим за дамите разбира се. Повечето звезди избират модели на известни марки, най-вече с рекламна цел. Понякога пък носят по-големи чанти, които наподобяват сакове. Повечето жени имат вътрешна красота, но някои притежават и усет за облекло и мода, при съчетанието на тези две качества се получава една наистина стилна, красива и добре изглеждаща във всяка ситуация жена. Бижутата пък носят определено едно щастие на всяка жена, така че едва ли има такава, която би върнала бижу като подарък. Спокойно пък можем да кажем, че през лятото и не само се носят изключително много бижута, това е така, защото те подчертават женската нежност и красота. А комбинацията между красиво тяло с не много дрехи и подходящите бижута винаги е сексапилна. Всяка жена трябва да се стреми да изглежда добре и да се чувства добре. За тази цел тя винаги трябва да има поне малко усет за красота и мода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар